Tekenblok.com

 

Bestellingsoverzicht

 


Over Tekenblok.com (een korte introductie)In juni 2007 begon ik een tekenblog (weblog voor tekeningen) dat ik, met een kleine verbastering, Tekenblok noemde.
Hierboven de allereerste tekening. Andere tekeningen uit die begindagen zijn hier te vinden. Het idee was om naast de arbeidsintensieve, en relatief dure schilderijen die ik tot dan toe maakte, met een sneller medium te experimenteren; over iedere tekening mocht ik - van mezelf - niet langer doen dan één 'zitting'. Aan een schilderij werk ik weken, soms maanden..
Omdat ik meestal meerdere tekeningen per week maakte, ontstond er al gauw een voorraad, en ik bedacht dat een webwinkel de uitgelezen manier was om dit werk onder de aandacht te brengen. Laagdrempelig, dag & nacht bereikbaar en een smaakvol alternatief voor al die lelijke 'gepersonaliseerde' kunst-cadeaus die er op het web te vinden zijn. Dat werd Tekenblok.com, webwinkel voor kleine unieke kunstwerken.

     

In de loop der tijd breidde ik het assortiment uit met kleine schilderijtjes (gemaakt van overgebleven stukjes linnen) en een set prints in een zeer gelimiteerde, met de hand genummerde, oplage. Tenslotte bedacht ik de 'interactieve' optie van een Tekening-idee: in het gunstigste geval een vruchtbare kruisbestuiving tussen de klant als opdrachtgever en mijzelf als kunstenaar, met een écht 'gepersonaliseerd' kunstwerk als resultaat.

De prijzen op deze site variëren van EUR65 (prints, sommige minischilderijtjes) tot EUR165 (ingelijste tekening). Voor weinig geld haal je een heel bijzonder kunstwerk in huis! Maak eventueel gebruik van de zoek-fuctie om op een thema te zoeken.
Tekenblok.com heeft a.h.w. twee hoofdingangen: de homepage, die eens per maand vernieuwd wordt, en het nog steeds bestaande tekenblog, dat hier te bekijken is. Veel plezier op deze site!

Rik Hagt 2011

 

Zoek op een onderwerp of trefwoord


Tekeningen

Minischilderijtjes

Prints in oplage